Puuvilla ja puuvilla/elastaani

Puuvillapohjaiset kankaamme ja neuloksemme valmistetaan, värjätään ja painetaan Suomessa. Poikkeuksena joustocollege sekä puuvillasatiini, jotka painetaan kyllä Suomessa, mutta kangas tulee Euroopasta.

Yksiväriset puuvillaiset interlock-neuloksemme ovat 100% luomupuuvillaa. Niissä ei ole käytetty torjunta-aineita. Ne kestävät 60 asteen pesun ja kahden pisteen silityksen, ei suositella rumpukuivausta, valkaisua eikä kemiallista pesua.

Kuviolliset neuloksemme ovat puuvillaelastaania. Ohuempi neuloksemme on kotimainen single-neulos. Siinä on puuvillaa 94% ja elastaania 6%. Paksumpi on joustocollegea, jossa on puuvillaa 95% ja elastaania 5%. Elastaanin ansiosta neuloksemme säilyttävät ryhdikkyytensä. Ne sopivat mainiosti vaatetuskäyttöön. Neulokset kestävät jopa jatkuvaa keittopesua. Ne voi pestä 40 asteessa tai 60 asteessa, ei kloorivalkaisua, eikä rumpukuivausta. 40 asteen pesussa kangas kutistuu hieman vähemmän. Kuviot on saatu aikaan reaktiivitulostuksena, jolloin värit ovat syviä ja kirkkaita. Värit on kiinnitetty kemiallisesti kuituun, eivätkä vaikuta kankaan tuntuun. Kankaassa ei täten ole PVC eikä muita muovijäämiä, kuten esimerkiksi pigmenttitulostuksessa, jossa väri kiinnitetään kankaan muovipäällystykseen. Kankaat ovat Öko-tex -sertifioituja. Niissä ei ole haitallisia aineita.

Tuulena on pikkuinen kangaspuoti, joten varastomäärät kankaille eivät ole kovin suuria. Jos jotakin kangasta haluat, kannattaa tilaus tehdä pikinmiten, jotta ehdit saada haluamasi ajoissa. Toki varaston loppuessa, uutta tilataan. Tällöin joudut vain vähän odottelemaan.

Näytetään tulokset 1–16 / 40